• Termin: 22.4. – 27.4.2025
  • Trajanje: 6 dni
  • Dolžina poti: 1.700 km
  • Št. posadk: 8-12 avtodomov
  • Cena: 799€ / avtodom (2 osebi)

PRIJAVE ODPRTE

Program potovanja

Naše popotovanje začnemo z vožnjo mimo Dunaja do Lednic na Južnem Moravskem, kjer si ogledamo dvorec Lednice (Unesco), ki ga pogosto opisujejo kot enega najlepših čeških gradov, zgrajenega v duhu angleškega gotskega stila. Čehi imajo lepo urejene kolesarske steze, Južna Moravska pa je pretežno ravninska deželica …Potovanje nadaljujemo mimo Brna na moravski kras, kjer obiščemo podzemni svet »Punkevni jeskyne a propast Macocha«. Na severovzhodu obiščemo Olomuc s sirarno svetovno znanih sirov »Olomovski Tvarušky«. Sledi vožnja proti glavnemu mestu Pragi, kjer bo naše dvodnevno domovanje. Ogledali si bomo Praški grad, se sprehodili preko »Karlovega mostu«, starega mestnega jedra in obiskali pivovarno Staropramen z degustacijo piva. Zapustimo Prago in se napotimo proti zahodu do Karlovy Vary, eno najlepših evropskih termalnih zdravilišč. V zadnjem delu našega potovanja nas pot vodi mimo Čeških Budjejovic na Česky Krumlov (Unesco) in naprej na Lipno nad Vltavo

V ceno je vključeno:
– 4 x nočitev v kampih,
1 x nočitev PZA (počivališče za avtodome),
– 2 x vstopnina (jama Machocha, pivovarno Staropramen)
– 1 x degustacija (pivovarna Staropramen),
– 1 x vodenje (Praga),
– 3 x transferji (gondola Macchoha, tramvaj Praga, bus Karlovy Vary),
– 1 x večerja (češka kuhinja),
– spremstvo in organizacija potovanja.

V ceni ni vključeno: avtodom, gorivo, prehrana, morebitne dodatne vstopnine, cestnine, napitnine …

Doplačilo: dodatna oseba 250 Eur

Obvezno doplačilo pri skupini manjši od 8 avtodomov:
– 7 avtodomov 80 Eur/avtodom
– 6 avtodomov 150 Eur/avtodom

PRIJAVE zbiramo do 15.1.2025 oz. do zasedbe prostih mest na e-naslov: info@camping-potocar.si ali preko spletnega prijavnega obrazca.

Za potrditev PRIJAVE je potrebno plačati akontacijo v višini 240 Eur in sicer na poslovni račun št. 0297 5025 5927 824, odprt pri NLB. Prejemnik: Irena Potočar s.p., Podhosta 48, 8350 Dolenjske Toplice.
NAMEN PLAČILA: Češka 2025 Sklic: 00 242025

Organizator potovanja si pridržuje pravico odpovedati potovanje v primeru nezadostnega minimalnega števila prijav najkasneje 21 dni pred predvidenim odhodom! V takšnem primeru se že vplačan znesek aranžmaja vrne v celoti!

SPLOŠNI POGOJI in navodila za turistične aranžmaje s posebnimi pogoji za potovanja z avtodomi so objavljeni na spletni strani http://www.camping-potocar.si/splosni-pogoji/

Vabljeni!