Tudi letos se odpravljamo v Dolomite in Švico. Spodaj poglejte podrobnosti potovanja.

  • Termin: 4.7. – 11. 7. 2021
  • Trajanje: 8 dni
  • Dolžina poti: 1.900 km
  • Št. posadk: 8-12 avtodomov
  • Cena: 699€ / avtodom (2 osebi)

ODHOD ZAGOTOVLJEN
Prijave v teku

Program potovanja

Potovanje začnemo z vožnjo preko karavanškega predora do Špitala in potem po dolini reke Drave do Toblacha (Dobbico), naprej do Cortine D’Ampezzo. Sledi prvi pravi vzpon v Dolomitih, mimo Cinque Torri na prelaz Passo Falzarego (2105 m). Nadaljujemo preko Passo di Valparola (2192 m) in Alta Badie do La Ville in Badia, nato preko Corvara na prelaz Passo Campolongo (1875 m), spust v Arabbo in ponovni vzpon na Passo Pordoi (2240 m) ter »ponovni« spust v Canazei. Dolomite zapustimo z vožnjo iz Canazeia preko Passo Sella (2240 m), Val Gardene in Brenerja (1357 m).

Z vožnjo mimo Innsbrucka nadaljujemo do glavnega mesta LihtenštajnaVadúza. Pozno popoldne tega dne prispemo v Švico.

Mimo Luzerna nadaljujemo v Interlaken, kjer bo naše dvodnevno domovanje.Eden izmed vrhuncev potovanja bo zagotovo vzpon z zobato železnico na ledenik Jungfraujoch (3.454 m)!

Iz Lucerna nadaljujemo po švicarskem podeželju v pokrajino Emmental, kje siogledamo sirarno in imamo degustacijo Emmental sirov. Obiščemo tudi eno najstarejših čokoladnic v Švici »Maison Celer« (ogled in degustacija čokolad) ter se spustimo v dolino Aoste preko znamenitega prelaza St. Bernard (2473 m).

V ceno je vključeno:
7 x nočitev kamp,
2 x vstopnina (sirarna Emmental, čokoladnica »Maison Seler«)
1 x voden ogled (sirarna Emental),
2 x degustacija (čokoladnica »Maison Seler«),
1 x gondola »Punta Rocca«,
organizacija in spremstvo potovanja.

V ceni ni vključeno: avtodom, gorivo, oskrba z vodo/elektriko, kjer je le-ta storitev na žetone ali kovance, prehrana, morebitne dodatne vstopnine, cestnine, parkirnine, gorivo …

Doplačilo:
– dodatna odrasla oseba 150 Eur, otroci do 12 leta 100 Eur.
– zobata železnica – vzpon na ledenik Jungfraujoch (cca. 175 Eur/osebo)

Obvezno doplačilo pri skupini manjši od 8 avtodomov:
– 7 avtodomov 40 Eur/avtodom
– 6 avtodomov 90 Eur/avtodom

PRIJAVE zbiramo do 28. februarja 2021 oz. do zasedbe prostih mest na e-naslov: info@camping-potocar.si ali preko spletnega prijavnega obrazca.

Za potrditev PRIJAVE je potrebno plačati akontacijo v višini 200 Eur na poslovni račun št. 0297 5025 5927 824, odprt pri NLB. Prejemnik: Irena Potočar s.p., Podhosta 48, 8350 Dolenjske Toplice.
NAMEN PLAČILA: Švica 2021

Organizator potovanja si pridržuje pravico odpovedati potovanje v primeru nezadostnega minimalnega števila prijav najkasneje 30 dni pred predvidenim odhodom! V takšnem primeru se že vplačan znesek aranžmaja vrne v celoti!

SPLOŠNI POGOJI in navodila za turistične aranžmaje s posebnimi pogoji za potovanja z avtodomi so objavljeni na spletni strani http://www.camping-potocar.si/splosni-pogoji/

Vabljeni!